Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ferihegyi Parkoló / Liszt Ferenc Reptéri Transzfer képes leírás - Nápoly.tlap.hu
részletek »

Ferihegyi Parkoló / Liszt Ferenc Reptéri Transzfer - Nápoly.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napoly.tlap.hu » Ferihegyi Parkoló / Liszt Ferenc Reptéri Transzfer
Keresés
Találatok száma - 8 db
Európa repülőtéri parkoló

Európa repülőtéri parkoló

Ha ön - Szereti a magas szintű kiszolgálást, - Nem szeretne taxival jönni a Ferihegyi repülőtérre, - Gondot okoz a parkolás Ferihegyen, - Szeretné biztonságban tudni autóját, mikor repülővel utazik, - Sokba kerül, ha elhozzák, és néhány nap múlva újra önért jönnek, - Messziről érkezik és nem szeretné ismerőseit megkérni, hogy hozzák el a repülőtérre. - Akkor vegye igénybe az Európa Parkoló szolgáltatásait kedvező áron! Az Európa Reptéri Parkoló gondoskodik az utazás alatt itthon hagyott autó biztonságos tárolásáról, valamint az autó utasainak a Ferihegyi repülőtér és a parkoló közötti Oda-vissza szállításáról. Megérkezik a repülőtéri parkolóba családjával, csomagjaival és a regisztráció után kiszállítjuk Önöket a terminálhoz.

Fedett, őrzött ferihegyi parkoló

Fedett, őrzött ferihegyi parkoló

Fedett, őrzött parkoló a Ferihegy mellett található Vecsésen. A parkolóba történő megérkezésekor rövid adminisztrációs időt követően Önt, családját és csomagjait kiszállítjuk a kívánt terminálhoz. A repülőterek 1,5 km távolságra vannak, ez szállításban kb. 4-5 percet, vesz igénybe. Ha a repülőgép indulásáig kevés ideje van, értesítse cégünket telefonon, és repülőtérről a parkolónkba szállítjuk autóját.

Ferihegy reptéri parkoló

Ferihegy reptéri parkoló

Ingyenes Transzfer a reptérre, hosszú távú parkolás Szolgáltatások: - 0-24 órában őrzött parkoló biztonsági őrrel - Online, telefonos foglalás - A legközelebb a Ferihegy 1 és 2es reptérhez - Internetes foglalás esetén további 20% - Ingyenes reptéri transzfer biztosítása - klimatizált minibusszal oda-vissza mindkét Ferihegy repülőtéri terminálra.

Ferihegyi fapados parkoló

Ferihegyi fapados parkoló

Ön repülővel utazik, és a legkedvezőbb lehetőséget keresi autója biztonságos repülőtéri parkolására elérhető áron? Ne keressen tovább, 2005 óta működő őrzött parkolónkban-biztonságban tudhatja autóját utazása alatt. Foglalja le most parkolóhelyét online foglalási rendszerünkben budapesti járatához, hogy kényelmesebbé tegye utazását! Foglalását négy egyszerű lépésben megteheti, melyről pár perc elteltével visszaigazoló e-mail-t kap. A 2005 óta működő parkoló biztonságos parkolási lehetőséget nyújt a ferihegyi repülőtér közelében fapados árakon. Az őrzött parkoló Vecsésen, a Ferihegyi Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben, az Airport Hotel Budapest **** mellett található, mindössze 20 percre Budapest központjától. A repülőtéri parkolótól a terminálokig ingyenes transzfert biztosítunk. A parkolóba való megérkezést követő 15-20 percen belül Ön már a terminál indulási oldalának bejáratánál van. A parkolóval egységet képez a mellette található 112 szobás repülőtéri szálloda és konferencia központ, amelynek teremgarázsában szintén lehetőség van kedvező árú, biztonságos parkolásra.

Ferihegyi Fedett Parkoló

Ferihegyi Fedett Parkoló

2007 óta üzemeltetjük a Ferihegyi Repülőtér, Ferihegy 1 (fapados járatok), Ferihegy 2A, Ferihegy 2B termináljaihoz kapcsolódó őrzött parkolónkat, ingyenes transzfer szolgáltatással. 400 férőhelyes parkolási lehetőség mellett, 450 nm-es fedett beállási lehetőséggel, külön kedvezményekkel, akciókkal és alacsony árakkal várjuk kedves ügyfeleinket. A parkoló könnyen megközelíthető! Akár az M1, M7, M5, M3 autópálya felől az M0 autóúton keresztül, akár vidékről, akár Budapestről közelít hozzánk, Üllőn, a 4-es út új, Vecsést és Üllőt elkerülő szakaszán, az egyetlen lámpás kereszteződésnél talál minket.

Parkolás Ferihegyen - Ingyenes transzfer

Parkolás Ferihegyen - Ingyenes transzfer

A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál. Parkolás 0-24... Őrzött parkolónkban a nap 24 órájában biztonságban tudhatja autóját utazása alatt... Ingyenes transzfer... Kulturált, kényelmes, ingyenes transzfert biztosítunk a reptéri terminálokhoz az oda és vissza útra egyaránt... Szerviz...Utazása alatt szervizünkben megcsináltathatja autója lejárt zöldkártyáját, műszaki vizsgáját, autókozmetikánkban megszépítjük autóját...

Parkolás Ferihegyhez közel

Parkolás Ferihegyhez közel

Figyelem! Parkolási lehetőség Ferihegyhez közel! Sok extrával! Miért a Nemzeti Reptéri Parkolót válassza? -Magyar gasztronómiai ételeket a kerthelyiségben. -Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk. -Gyors ügyintézés és regisztráció. -Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével. -Egyszerű parkolóhely foglalás, akár online akár telefonon. -Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás. Amíg Ön utazik, a Nemzeti Reptéri Parkolóban biztonságosan tárolhatja gépkocsiját. Az M0-ról lekanyarodó parkolót keresők a 400as út irányából jöhetnek hozzánk, az Üllő táblánál rögtön jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Reptéri Transzfer - Liszt Ferenc Repülőtér - Budapest

Reptéri Transzfer - Liszt Ferenc Repülőtér - Budapest

Reptéri Transzfer - Liszt Ferenc Repülőtér - Budapest. Transzfer az a szolgáltatásunk, amikor utasainkat Budapest egész területén (a) pontról (b) pontra juttatjuk el királyi pompával. Ide sorolhatjuk a reptéri, de minden olyan utaztatást, amikor személyek vagy csoportok szállítását reprezentáljuk különleges járműveinkkel. Limuzin szolgáltatásunk alkalmas ezt a rövid időt is tartalmasabbá tenni, ha megrendelésében jelzi extra igényeit. Limuzin bérlés transzfer szolgáltatáshoz. Kérje ajánlatunkat most!

Tuti menü